CONTACT

DOOR Ergotherapie
Sandenburg 2
2036 PR HAARLEM
Telefoon: 06-514 606 24

 

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Praktijk Haarlem Schalkwijk
Sandenburg 2
2036 PR Haarlem

routeplanner

Dit is de hoofdlocatie van de praktijk. In het gebouw is ook fysiotherapie, diëtist, oefentherapie en kinderfysiotherapie aanwezig. Ook is PréSport gevestigd in het gebouw waar sportlessen en zwemlessen worden gegeven voor kinderen en volwassenen.
Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt en het is vrij parkeren.

Praktijk Haarlem Noord
Sportweg 8
2024 CN Haarlem

routeplanner

Dit is een dependance van de praktijk en hier is ook de kinderfysiotherapie gevestigd. De praktijk bevindt zich in het stadion van oud voetbalclub Haarlem. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt en het is vrij parkeren.

Praktijk Hoofddorp
Anne Francklaan 22
2135 HA Hoofddorp

routeplanner

Deze dependance is gevestigd in een ZMLK-school (een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen) waar wij kinderen van deze school behandelen, maar er is ook gelegenheid om kinderen van buiten deze school van ergotherapie te voorzien. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt en het is vrij parkeren.

Praktijk Nieuw-Vennep
Sarabande 7
2152 TB Nieuw-Vennep

routeplanner

Deze locatie is gevestigd in een dependance van een reguliere ‘Brede School’ waar 3 scholen zijn gevestigd. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt en het is vrij parkeren.