Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Webshop

De verzendkosten bedragen voor een brievenbuspakket 4,00 euro en anders 6,75 euro. Boven de 50 euro verzenden wij de bestelling gratis binnen Nederland. Wij werken met PostNL.

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen 9,15 euro. Boven de 75 euro verzenden wij de bestelling gratis naar België en Duitsland. 

Je kunt tijdens het bestelproces de actuele verzendkosten van je bestelling zien alvorens de bestelling definitief te plaatsen.

De levertijd van de bestelling is 2 à 3 dagen.

Als school of bedrijf is het mogelijk om een bestelling op rekening te plaatsen. Vermeld hiervoor bij opmerkingen in het bestelproces dat je op rekening wenst te bestellen en kies dan voor bankoverschrijving. Je kunt dan de betaalgegevens naar jezelf laten mailen. De bestelling wordt dan vervolgens meteen in behandeling genomen.

We hebben geen fysieke winkel. Maar uiteraard is het (wanneer je in de buurt woont) mogelijk om bij ons je bestelling op te halen. U kunt uw bestelling ophalen op afspraak op de praktijklocatie Haarlem Noord. Mocht u uw bestelling willen ophalen, neem dan contact op via webshop@doorergotherapie.nl. Wij laten u dan weten wanneer u bestelling klaar ligt!Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig bij u af te leveren. Voor order die naar Nederland, België of Duitsland worden verzonden is de verwachte leveringstijd 2-3 dagen.

De levertermijn is afhankelijk van het land, evenals van de locatie. De levertermijn in werkdagen, zoals vermeld bij de productbeschrijving, verschilt per land voor levering. U kunt uw order volgen via de Track&Trace code.

Als uw zending wordt ingeboekt bij onze verzenddienst (PostNL) ontvangt u via de mail de track and trace gegevens. De levertermijn, zoals getoond bij de productbeschrijving, is aangegeven in ‘werkdagen’. Dit betekent dat weekenden en nationale feestdagen niet worden meegerekend. 

De verzendkosten worden bepaald op basis van het gewicht en het afleveradres.
De kosten van brievenbusverzending zijn €4,00 en van pakketverzending zijn €6,75.
Voor bestellingen boven de €50 is de verzending gratis.