De Knutselboost van Door!

Het is wat met het Coronavirus…

Ouders moeten thuis werken en ook nog thuisonderwijs geven aan de kinderen. Door Ergotherapie organiseert een online Knutselboost om de fijne motoriek van kinderen te blijven stimuleren, nu de scholen dicht zijn. Wij van Door Ergotherapie willen het kind ondersteunen en begeleiden door iets nuttigs en leuks voor ze te organiseren.

Hoe we dat gaan doen?
Wij verzorgen een online knutselboost! Nadat jij je kind hebt aangemeld voor het volgen hiervan, ontvang je van ons een mail. Hierin staan de benodigde materialen en de link om je kind live mee te laten doen met de boost.

Stap voor stap zullen wij op het scherm aan je kind vertellen wat hij of zij moet doen en hoe. We zullen ons eerst even voorstellen en dan beginnen met een rustmomentje. Even op adem komen in deze gekke periode en focus krijgen om aan de slag te gaan. Daarna gaan we lekker aan de slag met z’n allen, maar dan ieder in zijn of haar eigen huis.

Hierbij nemen we ook de vooraf geformuleerde hulpvragen voor uw kind mee. Tussendoor doen we een kort beweegmomentje, want van al dat binnen zitten kan je kind soms best druk worden. Samen maken we het werkje af en binnen 45 minuten heeft je kind wat moois gemaakt! Natuurlijk kan je kind er daarna nog verder mee aan de slag.

Deze online knutselboost zal te volgen zijn op dinsdag en donderdagmiddag van 13:00 uur tot +/- 13:45 uur.

Wil je jouw kind aanmelden?
Dat kan door onderstaand formulier het formulier in te vullen en op te sturen.

Door je aan te melden kun je aangeven welke hulpvraag je hebt op dit gebied. Dan zal jouw kind ergotherapie op afstand krijgen. Dit betekend dat wij de kosten in overleg en met goedkeuring kunnen declareren.

Heb je nog vragen?
Neem dan even contact met ons.

Hopelijk zie jij ons gauw live op je beeldscherm!

 

Deel dit bericht met je vrienden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt dan elke maand de beste tips en adviezen direct in je mailbox