VakantieBoost Haarlem

In de meivakantie organiseert Door Ergotherapie de Vakantieboost Haarlem.
In kleine groepen en onder begeleiding van ergotherapeuten wordt er gewerkt aan kleuter- en schrijfvaardigheden. Dit is opgedeeld in twee groepen, zodat we zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij de wensen en het niveau van de kinderen.

Heeft jouw kind nog moeite met verschillende kleuter- of schrijfvaardigheden? Kan jouw kind een boost gebruiken op dit gebied om meer zelfvertrouwen te krijgen? Lees dan hieronder verder!

Kleutergroepje: Ridders en Prinsessen

Er zal gewerkt worden aan verschillende kleutervaardigheden. Er is aandacht voor fijne motoriek, voorbereidend schrijven, tweehandig werken, knippen, pengreep en plannen en organiseren van een taak. Dit allemaal in thema van de ridders en prinsessen! Denk aan het versieren van een kasteel met schrijfweggetjes, het maken van een medaille of amulet (tweehandig werken), jezelf knutselen als ridder of prinses (knippen en pengreep) en nog veel meer leuks!
Wanneer: Maandag 26 april
Tijd: 09:00 – 12:00
Wie: onderbouw (1,2&3)

Schrijfgroepje: Detective

Er zal gewerkt worden aan de schrijfvaardigheid. Er is onder andere aandacht voor de pengreep, pendruk, lettervormen, verbinden van letters en letterfamilies. Dit allemaal in het thema van de detective! In een woordzoeker wordt er gezocht naar codewoorden, met die codewoorden kan er worden geoefend met zinnen schrijven. Ook worden er praktische tips meegegeven voor thuis en in de klas! Kan jij uiteindelijk het raadsel oplossen?
Wanneer: woensdag 28 april (vol) donderdag 29 april
Tijd: 09:00 – 12:00
Wie: middenbouw en bovenbouw (3,4,5,6)

erotherapie-blog-handvoorkeur

Praktisch

  • Er wordt geoefend in kleine groepjes
  • Professionele begeleiding van een ergotherapeut
  • Vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk
  • Eigen bijdrage van 10 euro
  • Inclusief drinken en fruit/iets lekkers
  • Ook voor kinderen die niet onder behandeling zijn bij ons


Via onderstaand inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden. Geef duidelijk aan of u uw kind aanmeldt voor het kleutergroepje of het schrijfgroepje.

Aanmeldformulier VakantieBoost Haarlem

Ik meld mijn kind aan voor;

Deel dit bericht met je vrienden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt dan elke maand de beste tips en adviezen direct in je mailbox