Hoera! De praktijk mag weer open!

In de afgelopen weken was de ergotherapiepraktijk gesloten, vanwege de corona maatregelen. Gelukkig konden we in die weken sommige behandelingen voortzetten via beeldbellen en het opsturen van huiswerk. Maar we zijn nog veel blijer nu de praktijk weer open mag, want we hebben het werken met alle kinderen en hun ouders en leerkrachten echt gemist!

Vanaf maandag 11 mei zal de praktijk weer open gaan. Natuurlijk houden we ons dan aan de regels van het RIVM en de adviezen van onze beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

  • We schudden geen handen, houden 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren en ook zo veel mogelijk tot kinderen.
  • We maken na elke behandeling het gebruikte speelgoed en de ruimte schoon.
  • Bij verhoging, hoesten of verkoudheid komt de ergotherapeut niet naar de praktijk.
  • Van kinderen en ouders vragen we ook om zich aan de maatregelen te houden.

Bij lopende behandelingen zal de ergotherapeut contact opnemen om nieuwe afspraken te maken. Heb je nu al vragen of wil je even overleggen over de voortzetting van de behandeling van je kind? Bel of mail dan gerust! 

Het is bij ons ook mogelijk om afspraken via beeldbellen af te wisselen met afspraken in de praktijk.

In de komende weken kan op school ook blijken dat een kind wat achterstand heeft opgelopen, bijvoorbeeld bij het schrijven of bij de kleutervaardigheden (tekenen, knippen, plakken). Je kunt dit aangeven bij je ergotherapeut. De ergotherapeut kan dan na onderzoek met een kind oefenen en gerichte adviezen geven voor thuis en school.

We hopen je gezond terug te zien en gaan enthousiast en veilig verder met het ondersteunen en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen en het adviseren van ouders en leerkrachten! 

Deel dit bericht met je vrienden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt dan elke maand de beste tips en adviezen direct in je mailbox